ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΠΟ 13/08 ΕΩΣ 21/08 . ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 210 4903732

H Eταιρεία

 

H εταιρία Α.Γκλάβας & Υιος Ο.Ε ιδρύθηκε το 1970 με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία Δομικών υλικών εργαλείων και σιδηρικών. Με το πέρασμα του χρόνου και με την στήριξη των πελατών μας, η εταιρία προχώρησε στην διάθεση επιπλέον προϊόντων.

Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και της ποιότητας τους, Η προσωπική εμπειρία και επίβλεψη των υπεύθυνων του καταστήματος και των συνεργατών τους σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

Στα 50 χρόνια παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας. Βασικός μας στόχος παραμένει η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα σας και η διατήρηση του φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος που σας αγκαλιάζει από την πρώτη στιγμή.